Baixada de rafting pel canal d'aigües braves. (Clica per veure la imatge més gran)
El Parc Olímpic del Segre es troba molt a prop del centre històric de la Seu d'Urgell. Es tracta d'una instal·lació modèlica per a la pràctica del piragüisme que ha servit d'exemple per als Jocs Olímpics d'altres seus i ha consolidat la seva pràctica dins el calendari del COI. Per ell han passat els màxims responsables de la organització de les olimpíades des d'Atlanta fins els darrers celebrats a Sidney (Austràlia).
El seu disseny contempla un sistema de remuntadors mecànics, que permeten a l'esportista tornar de nou al canal d'aigües tranquil·les sense haver de baixar de la seva embarcació, i una mini central elèctrica que regula el cabal d'aigua asseguren l'activitat tot l'any. Vestidors, dutxes i lloguer de vestits, botins de neoprè, armilles salvavides o cascos a més de monitors
altament qualificats permeten gaudir amb tota seguretat i confort de les intenses sensacions que proporciona el món aquàtic del Parc Olímpic del Segre. Però el Parc del Segre no centra la seva activitat només en la pràctica del piragüisme i l'organització de proves del més alt nivell. A banda d'això i de ser lloc habitual d'entrenament d'atletes de molts països, atès el clima benigne de la ciutat que permet la  pràctica del piragüisme al llarg de tot l'any, el Parc del Segre ofereix una bona colla d'activitats més com: Ràfting o descens col·lectiu en bot pneumàtic pel canal olímpic d'aigües braves, piragüisme o navegació amb caiac o canoa canadenca, passeig en barca de rems i lloguer de la corresponent embarcació, així com de bicicletes de muntanya i sortides organitzades. També podeu disposar del servei del bar i restaurant, situat davant el canal d'aigües tranquil·les i amb magnífiques vistes a la serra del Cadí. 
Aquest equipament, que va ser subseu dels Jocs Olímpics de Barcelona'92, té un canal d'aigües tranquil·les de 800 m., un canal d'aigües braves de 500 m., i el desnivell és de 6,5 m. amb un cabal d'aigua de fins a 15 m3/s.

 
Torna a la pàgina principal